Produkter Tjenester Meny

Vi søker butikkmedarbeider

Er du positiv, imøtekommende og løsningsorientert? Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi ser etter deg som har høy servicegrad, «stå-på-vilje» og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du er selvstendig og pålitelig. Du ønsker å tilegne deg kunnskap og se verdien av arbeidet du gjør hos oss. Du jobber strukturert, er effektiv og trives i en hektisk arbeidshverdag med høyt tempo.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Varemottak/plassering
  • Bruke sosiale medier i salgsarbeid
  • Fortløpende sørge for at butikken er ryddig og pen

 

Stillingsstørrelse: 50-100%

 

Høres dette interessant ut? 
Kom innom oss med din søknad, ta kontakt med daglig leder Alf Stig Holsmo på mobil 906 79 105, eller send kortfattet søknad på e-post :alf.stig@botolfsenvvs.no

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli del av en gjeng med stor aldersspredning, vi har en hyggelig og uformell kultur med gode muligheter for faglig- og personlig utvikling. 

Søknadsfrist snarest!Om oss:

Karl Botolfsen VVS AS har 14 ansatte og holder til på Fygle på Leknes. Her har bedriften holdt til siden oppstarten i 1973. I løpet av våren 2020 flytter vi over i større butikk- og lagerlokaler i Leknes sentrum. Vi er en komplett VVS leverandør og kan alt fra renovering av bad til utvendige avløpssystem, septiktanker, varmeanlegg og fyrkjeler. Vi er også Varmefagforhandler og selger ovner fra ledende leverandører i vår flotte butikk.